Selecteer een pagina

Nieuwbouw en Renovatie
Particulier en B2B

Onze klanten krijgen bij oplevering steeds een volledige plannenset van de gekeurde installatie. Tevens worden de verdeelborden volledig beschreven zodat u steeds weet wat op welke kring zit. Een extraatje is een digitaal bestand met alle foto’s van de elektrische installatie in opbouw zodat U ten allen tijde de leidingen weet liggen.

Voor doe-het-zelvers kan eventueel een materialenpakket samengesteld worden aan prijzen die zeker concurrentieel zijn met allerlei grootwarenhuizen.

Residentieel

Diensten waarop u kunt vertrouwen, Elektroplees biedt alles wat u nodig heeft om een comfortabel huis en huishouden te creëren. Wij leggen kabels en sluiten schakelkasten aan en zorgen ervoor dat elektriciteit op het juiste moment de juiste ruimte bereikt.

Commercieel

Wij voeren een breed assortiment elektrische producten, waaronder verlichting, noodverlichting, brandalarmsystemen, consumentenunits en accessoires voor uw stroombehoeften. Onze dienst omvat de installatie van commerciële elektriciteitswerken en onderhoud en verwijdering van oude armaturen. Dit voor renovatie als nieuwbouw van uw commerciële ruimte.

Adres

B. DE VADDERLAAN 46

2950 KAPELLEN

Tel

+32 (0)3 665 16 10

+32 (0)475 483 430

Email

carl@elektroplees.be